BURSA / YILDIRIM - Akçağlayan İhsan Dikmen İlkokulu

DYNED KOORDINATORLERIMIZ OKULUMUZDA.....

Ögrencilerimize Dyned ile ilgili olarak ayrintili seminer verdi. Sorularini yanitladi.

Ekm

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ İŞBİRLİĞİ İLE OKULUMUZDA BAŞLATTIĞIMIZ ''HER AYA BİR UZMAN PROJESİ'' KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZIN İLKİ BAŞLIYOR. YILDIRIM BELEDİYESİ AİLE DANIŞMANI '' MURAT ERCAN '' HOCAMIZ OKULUMUZDA TÜM AİLELELRİMİZE ULAŞMAYI HEDEFLİYOR.

Tem

Pictes projesi kapsaminda okula kazandirilan Suriyeli öğrencilerin okula uyum sürecini hizlandirmak amaciyla tüm öğrenci ve öğretmenler birlikte kahvalti yaptilar.

Haz

Akcaglayan Ihsan Dikmen Ilkokulu öğretmenleri yorucu bir yılı geride bırakırken doğa yürüyüşleri yaparak hep birlikte stres attılar.

May

Okulumuz 3. Ve 4. siniflari arasinda düzenlenen futbol turnuvasinda ilk üçe giren siniflarimiz kupa ve madalyalarini aldilar.

May

Okulumuzda düzenlenen futbol turnuvası 4/E ve 4/M sınıflarının oynadıkları final mücadelesi ile sona erdi. 4/M sınıfı turnuvayi 1. olarak tamamladı. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Turnuvanın yürütülmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Serdal AKHAN ve Erdoğan GÜMÜŞ´e ayrica teşekkür ediyoruz.

Şampiyon olan 4/M sınıfını ve öğretmenini tebrik ederiz.

May

OKULUMUZ İZCİLERİNİN GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU KAMP ETKİNLİĞİ ÇOK KEYİFLİ GEÇTİ. KAMP BOYUNCA ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ SORUMLULUKLAR VERİLEREK,KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİ HEDEFLENDİ.

May

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri ile birlikte Bahar a Merhaba dedik. Öğrencilerin katılıp eğlendikleri geleneksel çocuk oyunları ile keyifli bir gün geçirdik.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ingilizce festivali, okul bahçemizde kurulan stantlarla öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı. Öğrenciler stantları dolaşırken hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE VELİLERİMİZ İLE, ATA MIZDAN ARMAĞAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK. BUGÜNÜN KÜÇÜKLERİ YARININ BÜYÜKLERİ OLAN ÇOCUKLARIMIZ ÇOK EĞLENDİLER.

Nis

MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ KAPSAMINDA BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GEZİCİ OTOBÜS İLE OKULLARIMIZA SAĞLANAN ROBOTİK KODLAMA DERS DÖNEMİ 4 ŞUBAT-29 MART TARİHLERİ ARASINDA İLÇEMİZ AKÇAĞLAYAN İHSAN DİKMEN İLKOKULUNDA YAPILDI. TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN BİR GENÇLİK İSTİYORUZ SLOGANI İLE ÇOCUKLARIN EL VE ZEKA BECERİLERİ GELİŞTİRİLDİ.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinlerle kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşımızın 98. Yıldönümünde Şairimiz Mehmet Akif Ersoy u Rahmetle anıyoruz... Allah bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!