BURSA / YILDIRIM - Akçağlayan İhsan Dikmen İlkokulu

Ara

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞEN YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇOK KEYİFLİ BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI. ETKİNLİKLERE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ĞRETMENLERİMİZE  ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

AKÇAĞLAYAN İHSAN DİKMEN İLKOKULU OLARAK 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN VE KATILAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ekm

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında 30 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 10.00 da tüm velilerimizin katılımı ile okulumuz bahçesinde okul aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılmanızı önemle rica ederiz.

Ekm

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ, OKUL MÜDÜRÜ DİLRUBA YAZICI VE MÜDÜR YARDIMCISI ZAFER MARAL BAŞKANLIĞINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN KUTLANDI.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6 EYLÜL TARİHİNDE BAŞLADI. ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK. KESİNTİSİZ GÜZEL BİR YIL OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ.

Tem

Sosyal etkinlikler kapsamında tüm öğretmenlerimizle Küreklidere Şelalesi'ne bir gezi düzenledik. Ardından piknik yaptık. Öğretmenlerimiz ve aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirdik. Hepimizin morale ihtiyacı olduğu bu sezon sonu etkinliğine katılım sağlayan, gelemeyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Beş yılda bir 10 yaşındaki öğrencilere uygulanan ve Bursa'dan seçilen 4 okul arasında bulunan okulumuzda Uluslararası Okuma Becerilerinde Gelişim Projesi olarak adlandırılan PIRLS (Progress in International Reading Literacy Study) sınavına hazırlıklar son hızda devam ediyor. İlköğretimin dördüncü sınıflarında uygulanan okuma testi öğrencilerin farklı metin türlerine göre okuma becerilerini saptamak amacıyla okulumuz 4-E ve 4-M sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri yaptıkları etkinlikler ile sınava hazırlanıyorlar.

Ock

Uzaktan eğitim sürecinde olduğumuz şu günlerde İstiklal Marşı mızı evlerde , okullarımızda okuyarak birlik beraberlik içinde olduğumuzu bir kez daha hissettik..

Ock

Okulumuz öğretmeni Serdal Akhan ve 2F sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Kas

Okulumuz öğretmeni Pınar Barut ve 2/A sınıfı öğrencileri nin yürütmüş olduğu ''Atıktan Okul'a'' projesi tüm hızıyla devam ediyor.

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA GÜNÜ

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 82. yılında okulumuz öğretmen ve  öğrencilerinin hazırlamış oldukları programla anıldı.