BURSA / YILDIRIM - Akçağlayan İhsan Dikmen İlkokulu

ANASINIFI E TWİNNİNG PROJESİ

OKULUMUZ BÜNYESİNDE BULUNAN ANASINIFINDA ; AİLEMDEN ÖĞRENİYORUM, ARKADAŞLARIMLA OYNUYORUM E TWİNNİNG PROJESİ UYGULANMAKTADIR.

Okulumuzun katıldığı e Twinning projeleri kapsamında "Ailemden Öğreniyorum Arkadaşlarımla Oynuyorum" projesi başladı. 10 Türkiye, 2 Romanya ortağı bulunan projemizde unutulmaya yüz tutmuş oyunlar ve yeni üretilecek oyunların önce veliler ve çocuklar ile evde oynanmasını daha sonra ise öğrendikleri oyunları yüz yüze veya uzaktan eğitimle arkadaşlarıyla oynamalarını amaç ediniyor. Projenin web 2 araçlarıyla desteklenmesi planlandı. Okulumuzda Okul Öncesi Eğitim Öğretmeni olan Kevser Ayalp'e yürütmüş olduğu proje için, öğrenci ve velilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

23-01-202323-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 16:44 - Görüntülenme: 211